Doi ani cu wordpress

Am pățit cu blogul așa cum pățim cu vârsta noastră. Te simți mereu de 18 ani, însă pașaportul arată altceva 🙂 Mă tot credeam novice aici, de fapt mai continui așa să simt 🙂 și când colo wordpress îmi amintește că deja au trecut doi ani de când ,,am pășit pragul” blogosferei. Timpul se scurge cât ai clipi și îți pune în fața ochilor nu doar realizările, ci și totul ce nu ai reușit. Nu din lipsă de dorință, ci din lipsă de minute în plus. Dacă o oră ar avea măcar vreo 200-300 de minute… De fapt nici atunci nu am reuși totul. E un dat al vieții să fugă timpul înainte și noi cu sufletul la gură să încercăm să-l ajungem din urmă chiar dacă știm că asta e imposibil. Mă bucur, totuși, că în această competiție iluzorie am mai introdus un spectator – blogulețul meu.

Mulțumesc tuturor celor care urmăresc Blogulețul, îmi oferă feedback, emoții pozitive și vă mulțumesc că îmi oferiți posibilitatea de a urmări blogurile voastre, de a face parte din viața voastră ( chiar de-i aceasta virtuală).

Mulți ani cu inspirație tuturor bloggerilor și tuturor bloguleților din lume!

23 de comentarii

  1. ❤️ Vara se numără bobocii. 🙂 Și Potecuță e la aniversare. Eu am început pe 1 iunie cândva. Se pare că-i un anotimp propice pentru începuturi. 🙂 Inspirație îți urez și eu, Emilia! ☀️

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s