Prima zi aici…

Mi-am făcut și eu, în sfârșit un blog, am încercat și aceasta. De fapt, îmi doresc enorm să scriu, să aștern pe paginile albe cât mai multe gânduri. Demult mă gândeam, dar nu aveam curajul, probabil iarăși: mie îmi trebuie ? Va citi cineva din cunoscuți și mă va regăsi, chiar trebuie cineva să îmi vadă sufletul? Așa suntem noi, cei de pe teritoriul postsovietic, trăim doar de gura lumii. Ce va zice lumea? Ce va zice lumea? Nu mă interesează! Am ajuns la o vârstă când nu mă mai gândesc la acest factor regresiv, să se mai gândească și ceilalți: oare ce va zice ea de mine?

Vorbeam cu El într-o zi și îi zic: Of, așa îmi fac griji ce va zice cutare sau cutare, lumea e rea mai și inventează, tu cum ai reacționa dacă cineva ar zice ceva rău de tine pe nedrept, la care el îmi spune: Nu reacționez, nu mă interesează, eu doar știu că ei nu au dreptate! Încerc și eu să fiu așa, un pic mai europeană, să nu mai am treabă cu ideile și părerile altora. Blogul e un început 🙂

Aș dori discuții, despre cărți, despre viață, despre suflet, despre Dumnezeu. Aș dori să mai simt și oameni care pot atinge inima nu numai cu răutate, dar și cu vorbe bune și, cel mai important, cu vorbe înțelepte.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s